De Kabolo's

Op maandag 6 mei, om 14 uur is er een optreden van dit muzikale trio: De Kabolo's. Je bent hartelijk welkom in het Odensehuis Sneek. Kom genieten van een geweldige middag  met heerlijke muziek, een hapje, een drankje en natuurlijke kan er gedanst worden.

 

Waterhoenstraat 2, Sneek

 

At Home First

 

Februari 2024

Dit is ook de moeite waard. Fijn om met At Home First te mogen samenwerken. 

https://www.athomefirst.nl/odensehuis-sneek

 

Onze voorzitter te water

 

22 oktober 2023

Een geweldige actie van de voorzitter: 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7121781106286174208

 


Rabo ClubSupport

 

Augustus 2023

Bestuursleden v.n.l.r. Arnold de Jong, Bert Roman en Peter Dijkstra

 

Het Odensehuis Sneek, de plek waar mensen met beginnende geheugenproblematiek, mantelzorgers, vrienden, familie en professionals elkaar kunnen ontmoeten, was al een tijdje gestart in Lewinski, Waterhoenstraat 2 te Sneek. Met dank aan Rientjes Notariaat kan ik trots melden dat de Stichting Odense Huis Sneek nu ook een feit is. In het bestuur van de stichting zijn benoemd Peter Dijkstra als secretaris, Bert Roman als Penningmeester en ikzelf als voorzitter. Samen met Niels Nijdam en Martine Adema,  de coördinatoren, en de vele vrijwilligers, gaan we ervoor zorgen dat het Odensehuis Sneek structureel ondersteuning kan blijven bieden aan mensen met geheugenproblemen en hun naasten.

Wil je ons steunen en ben je Rabo lid? Steun ons dan via Rabo clubsupport. Je vindt ons als Stichting Odensehuis Sneek in de Rabo app. Alvast bedankt!

 

Arnold de Jong

 

Vrijwilligers

 

12 juli 2023


Ode aan alle vrijwilligers, die geweldig werk leveren binnen de Odensehuizen. Woensdag gezellig geborreld in Sneek. 

Marte, Annelies, Eppie, Boudien, Jurre, Astrid, Gerard, Jeanne, Grietje, Geert, Kohar, Annette, Richtje, Marie, Martha, Hielkje, Meino, Johan, Anna, Janna en Renskje, duizendmaal dank voor jullie geweldige bijdrage. 

Onze bezoekers hebben mede door jullie inzet vaker een glimlach op hun gezicht. Mantelzorgers, familie en vrienden kunnen hun ei kwijt bij jullie. Samen op zoek naar leuke dingen om te doen of juist lekker niet te doen. Dat maakt het allemaal de moeite waard. De Sociale Benadering is essentieel. De mens staat centraal, niet de ziekte. Mensen gaan met een blij gevoel de deur uit en nemen dit mee naar huis. Of de mantelzorger heeft adviezen meegekregen waar hij/zij even mee verder kan. En zo is het voor bezoekers van de Odensehuizen in de thuissituatie draaglijker. Nogmaals heel veel dank, jullie zijn geweldig. 

 


Officiële opening Odensehuis Sneek


Vieringen

Mei 2023

 

Afgelopen maandag hebben we weer een verjaardag mogen vieren. Heerlijk genoten met elkaar. En er kwam een journaliste van de Leeuwarder Courant langs. Benieuwd naar het artikel, dat binnenkort verschijnt.

 

Binnen een aantal weken zijn er al fantastische vrijwilligers. Wat prachtig om dit mooie werk te kunnen doen, samen met mijn zoon Jurre, ook hij is ervaringsdeskundige en Astrid, Gerard,  Jeanne en Margreet.  

 

 

 

 


Sociaal Collectief

DEF Mantelzorg Nieuwsbrief maart 2023 van Sociaal Collectief.